Aikuispartioryhmä AntiiKKi

Ryhmä on avoin niin vanhoille, kuin uusillekin partion harrastajille, joka kokoontuu noin kerran kuussa ja toteuttaa partiomaista ohjelmaa aikuisten kesken. Alla näet mitä syksylle 2023 on suunniteltu.

SyyskuuMitä tehdään?Tapahtumapaikka ja arvioitu kesto
3.9.Seurapelitetänä, 1h
Lokakuu
1.10.KaupunkiretkiTurku, 3h
29.10.Retkiruokaa nuotiollaTuorla, 3h
Marraskuu
18.11.KeilaaminenTurku, 1h
Joulukuu
13.12.Glögiä, pelailua ja kädentaitojaTurku, 1h 30min

Ryhmän viestintä toteutuu suljetussa whatsapp-ryhmässä. Tietoa ryhmään pääsystä saat lippukunnan numerosta 040-6861986 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen kaarinankorpiklaani(at)gmail.com. Lippukunnan ohjelman lisäksi aikuisena on mahdollisuus osallistua Lounais-Suomen partiopiirin ja oman alueemme isompiin vain aikuisille tarkoitettuihin tapahtumiin. Pääset myös jäsenenä osallistumaan erilaisiin koulutuksiin.

Aikuinen apuna lippukunnassa

Aktiivisia aikuisia tällä hetkellä lippukunnassamme on toista kymmentä, mutta mukaan mahtuu uusiakin partiolaisia. Apukädet projekteissa (retket, leirit, muut tapahtumat) ovat aina tarpeen ja tervetulleita. Ilmianna oma erikoisuutesi, pianonsoittotaito, tahkonkäyttömahdollisuus, peräkärry, kokkaustaidot, suunnistusharrastus… mikä vaan. Halutessasi voit ryhtyä myös apujohtajaksi, vaikka itsellä ei olisikaan partiotaustaa. Apuna voit toimia myös liittymättä jäseneksi.