Kaarinan Korpiklaani Ry

Kaarinan Korpiklaani on noin sadan partiolaisen yhteislippukunta, joka tarjoaa toimintaa kaikille. Korpiklaani toimii Kaarinassa Kesämäen, Hulkkion, Voivalan ja Rauhalinnan alueella.

Lippukunta on perustettu vuonna 1986, jolloin se aloitti toimintansa Kaarinan Voivalan alueella. Vuodesta 2000 lähtien kolomme on sijainnut Kesämäen päiväkodin yhteydessä, seurakuntakodin tiloissa. Kaarinan Korpiklaanin taustayhteisönä toimii Kaarinan seurakunta. Toiminta on avointa kaikille katsomuksesta riippumatta. Alunperin lippukunnan toiminta oli vain tytöille, mutta 2000-luvulla mukaan otettiin myös poikia. Kaarinan Korpiklaani kuuluu yhtenä lippukuntana Kaarinan partiolaisiin, jonka kokonaisuudessaan muodostaa kuusi Kaarinan kaupungin alueella toimivaa lippukuntaa: Littoisissa toimivat Littoisten Pirtapiiat ja Mustavuoren Sissit, Piispanristillä toimiva Rajakivenkiertäjät, Hovirinnassa toimiva Rantakaarinat sekä Kuusiston ja Veitenmäen alueella toimiva merilippukunta Kuusiston Linnanyrjänät. Lisäksi Kaarinan Korpiklaani kuuluu Kymmenyksiin eli Kaarinan ja Itä-Turun (entisen Kaarinan seurakunnan) ja Paraisten alueen yhteiseen lippukunta-alueeseen. Muita Kymmenyksiin kuuluvia lippukuntia ovat Tavastin Liljat, Kaarinan Sädetytöt, Kaarinan Ristiritarit sekä Paraisten Merikotkat.

Haluatko tulla mukaan lippukuntamme toimintaan?

Otamme toimintaamme mielellään uusia jäseniä. Uusi toimintakausi alkaa syksyllä ja tuo tullessaan niin koloiltoja, retkiä, kisoja, koulutuksia kuin juhliakin! Olethan yhteydessä mielellään syksyn tai kevään alussa, jos haluat mukaan. Osaa ryhmistä täydennämme mielellään koko vuoden ympäri. Perehdy ryhmien kokoontumisaikoihin Ryhmät-sivulla ja lippukunnan toimintakalenteriin Tapahtumakalenteri-sivulla.

Jäseneksi pääsee maksamalla Suomen Partiolaisten vuosimaksun (jäsenlaskutus 2022: 61,50€). Lasten jäsenmaksut määräytyvät iän mukaan (jäsenlaskutus 2022: 0-3v 0€, 4-6v 12,25€). Toimintakuluja voidaan kattaa satunnaisesti tapahtumakohtaisella osallistumismaksulla. Voit lukea lisää partiolaisten jäsenmaksuista ja laskutuksesta täältä.