ASIOINTIPALVELU, KUKSA, GDPR

ASIOINTIPALVELU ja Kuksa-jäsenrekisteri

Partiolaiset kirjataan Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmään Kuksaan. Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä.

Partion uusi asiointipalvelu on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen. Se helpottaa jäsenen ja huoltajan arkea. Kyseessä on uusi helppo käyttöliittymä partiorekisteri Kuksaan. Asiointipalvelussa voi hoitaa keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet, kuten tietojen päivittämisen, jäsenhakemusten ja huoltajien lisäämisen sekä tapahtumiin ilmoittautumisen. Sinne pääset menemällä osoitteeseen asiointi.partio.fi.

Lippukuntamme jäseniä koskevista ajankohtaisista tapahtumista saatte tietoa jäsenille ja heidän huoltajilleen sähköpostitse lähetettävistä Korpi-infoistatapahtumakalenterista sekä oman ryhmän johtajalta.

PartioID

Asiointipalveluun kirjaudutaan erillisellä käyttäjätunnuksella eli PartioID:llä, jonka luomisesta saat ohjeen sähköpostiisi rekisteröidyttyäsi.

Tietosuoja-asetus (#GDPR)

Tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation) tarkoituksena on parantaa henkilötietojen suojaa, edistää henkilötietojen käsittelyn avoimuutta partiossa ja estää henkilötietojen väärinkäyttöä. Hyvin suunnitelluilla yhteisillä tietojärjestelmillä ja huolellisella henkilökohtaisella henkilötietojen käsittelyllä varmistamme sen, että partiolaisten henkilötietoja käytetään vastuullisesti.
Lähde: Suomen Partiolaiset