LIITY JÄSENEKSI

Partion jäsenmaksu on noin 60 euroa vuodessa, ja sen maksamalla saat osallistua lippukuntamme, Lounais-Suomen Partiopiirin sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n toimintaan. Voit liittyä mukaan partioon täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Olethan kuitenkin yhteydessä lippukuntaamme sähköpostitse ennen hakemuksen lähettämistä, jotta voimme yhdessä etsiä harrastuksen aloittavalle sopivan ryhmän (kaarinankorpiklaani(at)gmail.com). Tietoja täyttäessä ensimmäistä kertaa ja niitä päivittäessä on tärkeää muistaa, että jokaisen kohdalle laitetaan VAIN kyseessä olevan henkilön tiedot. Mikäli lapsella ei ole käytössään sähköpostia sen osoitekohta jätetään tyhjäksi. Viestit tulevat tällöin huoltajalle.

Haluan liittyä mukaan aikuisena

Täytä tälle lomakkeelle ainoastaan täysi-ikäisen jäseneksi hakevan tiedot. Jos kyseessä on alaikäisen jäsenhakemus, täytä ensin huoltajan tiedot erillisellä huoltajan lomakkeella (alla).
Aikuisen rekisteröitymislomake

Haluan lapseni liittyvän partioon ja täytän ensin huoltajan tiedot

Täytä tälle lomakkeelle ainoastaan huoltajan tiedot. Huollettavan tiedot lisätään vasta myöhemmässä vaiheessa.

  1. huoltaja rekisteröityy
  2. huoltaja lisää huollettavat itselleen asiointipalvelussa
  3. huoltaja tekee huollettavalleen jäsenhakemuksen valitsemaansa lippukuntaan asiointipalvelussa

Huoltajan rekisteröitymislomake

Tässä ohjeita lomakkeiden täyttöön videon muodossa:

Mikäli sinulla on kysyttävää jäseneksi liittymisestä, asiointipalvelusta tai Kuksa -jäsenrekisteristä voit yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaamme Suvi Kajaseen sähköpostitse suvikajanen(at)hotmail.com.