OSALLISTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Tapahtumiin ilmoittaudutaan Kuksassa. Alaikäiset ilmoitetaan huoltajan PartioID-tunnuksilla, täysi-ikäiset käyttävät omia tunnuksiaan.

Ilmoittautumislinkki kerrotaan tapahtuman kirjeessä. Lisätietoja, ohjeita kirjautumiseen ja Kuksan käyttöön löytyy täältä sekä omalta sivultamme Kuksa-välilehdestä.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu maksetaan Kaarinan Korpiklaanin tilille FI10 5710 8350 0360 45/OKOYFIHH heti ilmoittautumisen jälkeen ennen tapahtumaa.

Maksaessasi retki-/leirimaksua, kirjoita viestikohtaan osallistujan nimi ja tapahtuma.
Esim. Lasse Leiriläinen, kesäleiri Intiaanikesä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ellei tapahtuman kirjeessä kerrota toisin. Peruutuksesta ilmoitetaan tapahtuman johtajalle.

Jos peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ilmoittautunut ei saavu tapahtumaan, osallistumismaksua ei palauteta. Sairastapauksissa lippukunnan tapahtumista voi hakea maksuhyvitystä lippukunnalta sähköpostitse sairastodistusta vastaan. Muissa tapahtumissa voi hakea korvausta omalta vakuutusyhtiöltään tai partiovakuutuksesta.

Partio on avointa kaikille

Kaarinan Korpiklaani on osallistunut Lounais-Suomen Partiopiirin kampanjaan, jossa saimme varoja mm. lainavarusteiden hankintaan. Kyselethän johtajalta rohkeasti, jos jonkin varusteen hankkiminen on taloudellisesti hankalaa. Myös retki-, leiri- ja jäsenmaksuihin voi saada rahallista helpotusta, joko lippukunnan tai piirin kautta, jos on ajoissa (ennen viimeistä maksupäivää) yhteydessä lippukunnanjohtajaan.

Valo- ja videokuvaaminen

Partiotapahtumissa otetaan valo- ja videokuvia partioviestintään. Voit halutessasi kieltää kuviesi julkaisun ilmoittautuessasi tapahtumaan Kuksassa tai oman ryhmän retkien osalta kertomalla siitä omalle johtajallesi.