RYHMÄT

Ryhmät syksyllä 2021. Uudet kokoontumisajat päätetään 17.8. alkajaistapahtumassa. Jos olet/lapsesi on kiinnostunut liittymään johonkin lippukuntamme ryhmään, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse lippukuntamme osoitteeseen kaarinankorpiklaani(at)gmail.com. Tervetuloa!

Sudenpennut 7-9v.
Koululuokka1 lk.2 lk. (ryhmä täynnä)3 lk.
Lauman nimiLeijonanpennutPähkinä600set
Kokoontumisaikamaanantaisin
18.00-19.00
maanantaisin
17.30-18.30
tiistaisin
17.30-18.30
Akelat (johtajat)Mirva ja AnnaHenna ja AmandaHillevi “Hilu”
Seikkailijat 9-12v.
Koululuokka4 lk.5 lk.
Ryhmän nimiPartioPandatPartiokarhut
Kokoontumisaikatiistaisin
18.30-19.30
toistaisin
18.30-19.30
Parilliset viikot etänä, ellei muuta sovita.
Sampot (johtajat)Julia M. ja Julia R.Esa, Anni T., Henna, Johanna
Tarpojat 12-15v.
Koululuokka6-8 lk.
Ryhmän nimiKorpit
Kokoontumisaikatiistaisin 19-20
Tarpojaluotsit (johtajat)Anni T., Iida ja Sara sekä Mirva

Samoajat 15-17v. PikaPäärynät
Samoajilla on tapaamisia kerran kuukaudessa. Samoajaluotsina (johtajina) toimivat Anni T. “Tonni”, Iida “Mäksä” ja Sara “Santtu”.

Vaeltajat 18-22v. Sulanut lasta
Vaeltajat suunnittelevat ja toteuttavat vaettajaohjelmaa melko itsenäisesti. Toiminnan mahdollistaa aikuinen luotsi (johtaja) Mari.

Aikuiset 22v. ja sitä vanhemmat – AntiiKKKi
AntiiKKKi ryhmä on avoin niin vanhoille, kuin uusillekin partion harrastajille. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa ja toteuttaa partiomaista ohjelmaa aikuisten kesken.Aikuisten luotsina toimii Mirva.
Lisätietoja Korpiklaanin aikuispartiotoiminnasta Lippukunta>Aikuispartio -välilehden alta tai sähköpostitse kaarinankorpiklaani@hotmail.comLisätietoa ikäkausista ja partiotoiminnasta löytyy Suomen partiolaisten nettisivuilta www.partio.fi.

Perhepartioryhmä – Tammenterhot
Perhepartio on alle kouluikäisille lapsille huoltajan tai muun aikuisen saattajan seurassa tarkoitettua partiomaista toimintaa. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa. Perhepartion johtajina toimivat Hillevi ja Essi.
Lisätietoja Korpiklaanin perhepartiotoiminnasta Lippukunta>Perhepartio -välilehden alta tai sähköpostitse kaarinankorpiklaani@hotmail.com

Lähes jokaiseen ryhmään voidaan ottaa uusia, innokkaita partiolaisia, mutta mielekkään toiminnan onnistumisen takia liittyminen tapahtuu kevään tai syksyn ensimmäisten toimintaviikkojen aikana.