RYHMÄT kevät 2024

Ryhmät syksyllä 2023-keväällä 2024. Jos olet/lapsesi on kiinnostunut liittymään johonkin lippukuntamme ryhmään, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse lippukuntamme osoitteeseen kaarinankorpiklaani(at)gmail.com. Lähes jokaiseen ryhmään voidaan ottaa uusia, innokkaita partiolaisia, mutta mielekkään toiminnan onnistumisen takia liittyminen tapahtuu kevään tai syksyn ensimmäisten toimintaviikkojen aikana. Tervetuloa!

Sudenpennut 7-9v.
Koululuokka1 lk.2 lk.3 lk.
Lauman nimiPikkusudetKissanpennutPikku Ketut
Kokoontumisaikatorstaisin
klo 17.30-18.30
torstaisin
klo 18-19
tiistaisin
klo 18-19
Akelat (johtajat)Samuli ja JuliaRaimo, Johanna, Teemu ja JuusoMirva ja Anna
Seikkailijat 9-12v.
Koululuokka4-5 lk.
Ryhmän nimiKarvamadot
Kokoontumisaikamaanantaisin
klo 17.30-18.30
Sampot (johtajat)Henna ja Amanda ”Amppu”
Tarpojat 12-15v.
Koululuokka6-8 lk.
Ryhmän nimiPeruna-aktiiviset radiot
Kokoontumisaikatiistaisin
klo 19-20
Tarpojaluotsit (johtajat)Esa, Iida ”Mäksä”, Anni ”Tonni” ja Maiju

Samoajat 15-17v.
Lippukunnassamme ei ole tällä hetkellä ikäkaudelle omaa ryhmää, mutta otamme mielellämme vastaan uusia samoajaikäisiä jäseniä.

Vaeltajat 18-22v.
Vaeltajat suunnittelevat ja toteuttavat vaeltajaohjelmaa melko itsenäisesti noin kerran kuukaudessa. Vaeltajaluotseina (johtajina) toimivat Iida “Mäksä”, Anni ”Tonni” ja Sara “Santtu”.

Aikuiset 22v. ja sitä vanhemmat – AntiiKKi
AntiiKKi ryhmä on avoin niin vanhoille, kuin uusillekin partion harrastajille. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa ja toteuttaa partiomaista ohjelmaa aikuisten kesken. Aikuisten luotsina toimii Mirva.
Lisätietoja Korpiklaanin aikuispartiotoiminnasta Lippukunta>Aikuispartio -välilehden alta tai sähköpostitse kaarinankorpiklaani(at)gmail.com. Lisätietoa ikäkausista ja partiotoiminnasta löytyy Suomen partiolaisten nettisivuilta www.partio.fi.

Perhepartioryhmä – Tammenterhot
Perhepartio on alle kouluikäisille lapsille huoltajan tai muun aikuisen saattajan seurassa tarkoitettua partiomaista toimintaa. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa. Perhepartion johtajina toimivat Hillevi ”Hilu” ja Essi.
Lisätietoja Korpiklaanin perhepartiotoiminnasta Lippukunta>Perhepartio -välilehden alta tai sähköpostitse kaarinankorpiklaani(at)gmail.com.