MUISTELEMISPÄIVÄ 22.2.

Lippukunta Kaarinan Korpiklaani järjestää mukavaa partiopuuhaa Kesämäen päiväkodin pihalla keskiviikkona 22.2.2023 klo 17.30–19.30. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille eli myös ei-vielä-partiolaisille ja osallistuminen on maksutonta. Luvassa on muun muassa pulmia ratkottavaksi ja pihapelejä yhdessä pelattavaksi.

Lisäksi yhteisvastuukeräyksen hyväksi on myytävänä mehua ja makkaraa itse paistaen. Huomioittehan, että lapset ja nuoret ovat illan ajan vanhempiensa vastuulla.

Tervetuloa mukaan!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on WTD-2023-badge.jpg

Vuoden 2023 Yhteisvastuukeräys kerää varoja nuorten väkivallan ja konfliktien ratkaisuun ja ennaltaehkäisyyn teemalla ”Nuoret väkivaltaisessa maailmassa”.

Taustaa Muistelemispäivästä

Muistelemispäivää vietetään 22.2. joka vuosi ympäri maailmaa. Muistelemispäivä on partioliikkeen perustajan Lordi Robert Baden-Powellin ja hänen puolisonsa Lady Olave Bade-Powellin, partiotyttöjen ylijohtajan, yhteinen syntymäpäivä ja perinne on jatkunut vuodesta 1926. Muistelemispäivänä juhlitaan partioystävyyttä, lisätään tietoisuutta maailman epäoikeudenmukaisuudesta ja kerätään varoja köyhimpien maiden partiotoimintaa varten.